Imago reclame is een award winnend communicatiebureau. We Helpen onze klanten aan een veelzeggende online aanwezigheid die hun bedrijf versterkt. Visualiseren, uitvoeren en boeien is wat we doen… Onze drie kernwaarden komen terug in alles wat u van ons zult zien:1  CREATIVITEIT

Onze creativiteit komt voort uit een diepe passie voor wat wij doen. We vertalen deze creativiteit naar effectieve oplossingen: soms complex, soms erg eenvoudig. Een goede kennis van de laatste technologiën stelt ons in staat uw boodschap over te brengen.


2  ERVARING

Online communicatie is onze grote passie. Zoals u van ons mag verwachten zijn wij pas klaar wanneer u geheel tevreden bent. Onze online expertise is gebouwd op een jarenlange ervaring waarmee we met liefde onze klanten blijven verassen.


3  GEDREVEN DOOR PASSIE

Onze kracht ligt in een klein team van ervaren specialisten die korte lijnen houden met de klant. Alle complexiteit wegnemend komen we terzake en stellen we de juiste vragen om het doel te realiseren. We houden van wat we doen en laten dat graag zien in onze concepten. Om onze reputatie waar te maken leveren we alleen iets op als het voldoet aan onze standaarden.


WAAROM ZOU U VOOR ONS MOETEN KIEZEN?

Ons werk is bekroond met meerdere reclame awards (SAN accents, ESPRIX)
Als multidisciplinair bureau leveren een breed scala aan diensten
We blijven ten alle tijden flexibel en houden onze lijnen kort
Voor we beginnen zorgen we er voor dat we een goed begrip hebben van uw behoeften
We zorgen voor een rappe oplevering van uw projecten


ONZE KLANTEN